Artikujt

Keshilli Rajonal Korce

Shtyp

 

Mbulon rrethet: Korce, Pogradec, Devoll dhe Kolonje

Keshilli Rajonal i UM, Qarku Korce 2015 – 2020

 

Nr.

Funksioni Emer Mbiemer
Specialiteti
 
1. President  Gjergji DENASI Imazherist
2. Zv. President   Sotiraq KONINI Kirurg
3.  Anetar   Vasfi TOPCIU Ortoped
4.  Anetar   Gezim HYSELLI Mjek 
5.  Anetar   Roland LALAJ Shend.Mendor
 

Me poshte mund te konsultoni listen emërore te mjekve per qarkun Korce: 

Lista emerore Korce

 

KANDIDATËT PËR ZGJEDHJET NË KËSHILLIN RAJONAL TË UMSH KORCE

UMSH - Te gjitha te drejtat e rezervuara