Artikujt

Keshilli Rajonal Berat

Shtyp

 

Mbulon rrethet: Berat, Kucove dhe Skrapar

Keshilli Rajonal i UM, Qarku Berat 2015 – 2020

Nr.

Funksioni Emer Mbiemer
Specialiteti
 
1. President  Festim NASUFI Mjek i Pergjithshem
2. Zv. President   Adriana LAPARDHAJA Endokrinologe
3.  Anetar   Mimoza CACA Mjek i Pergjithshem
4.  Anetar   Miltiadh VEVECKA Neuro-psikiater
5.  Anetar   Agron VEIZAJ Mjek i Pergjithshem
 

 

Me poshte mund te konsultoni listen emërore te mjekve per qarkun Berat:

Lista emerore Berat

 

KANDIDATËT PËR ZGJEDHJET NË KËSHILLIN RAJONAL TË UMSH BERAT

UMSH - Te gjitha te drejtat e rezervuara