Keshilli Rajonal Shkoder

Shtyp

 

Mbulon rrethet: Shkoder, Puke dhe Malesi e Madhe

Keshilli Rajonal i UM, Qarku Shkoder 2015 – 2020

 

3. Anetar  Artur LACEJMjek Familje

Nr.

Funksioni Emer Mbiemer
Specialiteti
 
1. President  Nevila LULI Gastroenterologe
2. Zv. President   Vehbi KOVACI Fizioterapeft
3.  Anetar   Nikoll MBROZI Obsteter
4.  Anetar   Nadire CUMA Pneumologe
 

Me poshte mund te konsultoni listen emërore te mjekve per qarkun Shkoder:

Lista emerore Shkoder