Marredheniet Nderkombetare

Shtyp

Simpoziumi i 24-të i Dhomave të Mjekëve të Evropës Qëndrore dhe Lindore

 

Simpoziumi i 22-të i Dhomave të Mjekëve të Evropës Qëndrore dhe Lindore

 

Congratulations Letter to Dr. Brahimaj and Dr. Trepca from Prof. Dr. Frank Ulrich Mongomery, President of German Medical Association

 

Congratulations Letter to President Dr. Fatmir Brahimaj from Dr. Milan Kubec President of Czech Medical Chamber

 

Congratulatios Letter to Dr.Fatmir.BRAHIMAJ from Standing Committee of Europian Doctors (CPME)