Keshilli Rajonal Tirane

Shtyp

 

Mbulon rrethet: Tirane dhe Kavaje

Keshilli Rajonal i UM, Qarku Tirane 2015 – 2020

 

Nr.

Funksioni Emer Mbiemer
Specialiteti
 
1. President  Ariana STOJKU Nefrologe
2. Zv. President   Maks BASHO Imazherist
3.  Anetar   Arian HARXHI Infeksionist
4.  Anetar   Faik TOSKA Internist
5.  Anetar   Artan HARUNI Pediater
6.  Anetar  Orgest SPAHIU Imazherist
7.  Anetar   Ferdi AJDINI Mjek i PergjithSHEM
 

Me poshte mund te konsultoni listen emërore te mjekve per qarkun Tirane:

Lista emerore Tirane