Njoftime

Shtyp

Udhezim per zgjedhjet e UMSH

Të gjithë studentët të cilët kanë përfunduar praktikën profesionale me dokumentacionin përkatës të plotësuar mund të paraqiten pranë  zyrave të Këshillit Kombëtar të Urdhrit të Mjekëve për regjistrimin e Provimit te Shtetit, per sezonin DHJETOR 2019, nga data. 20.10.2019 deri me datë 15.11.2019

Lista e dokumentave që duhet ti bashkangjitet kërkesës për regjistrim për Provimin e Shtetit

 

Konferenca e UMSH “Një ditë në shtëpinë e përbashkët të mjekëve” - Dt. 26.10.2018 në Pallatin e Kongreseve Tiranë

Programi 26 Tetor 2018 i Konferences te UMSH

 

Adresa e re e Keshillit Kombetar te UMSH-se dhe Keshillit Rajonal te UMSH-se, Qarku Tirane
 
Rruga "Dritan Hoxha" Pallati i ri LI-EM, Laprake (prane bankes Pro Credit) Tirane

 

Për të gjith studentët të cilët kanë përfunduar praktikën profesionale mund të paraqiten pranë Urdhërit të Mjekut  për regjistrimin e provimit të certifikimit  nga data. 15.03.2018 deri me datë 02.04.2018 

Lista e dokumenacionit qe duhet per regjistrim per provimin e shtetit.

Formular Aplikimi

Lista e Dokumentave per Provim

 

Njoftim shitje makina

Komisionet e provimit te Certifikimit per profesionistet e Shendetesise

Vendim Per rregulloren e organizimit te provimit te Certifikimit

Kerkese per anetaresim tek Urdhri i Mjekeve te Shqiperise - Keshillit Kombetar

Formular Vetedeklarimi per licensim/ri-licensim

Formular mbi sjelljen dhe performancen profesionale te mjekut

Lista e dokumentave për regjistrim provizor prane Urdhërit të Mjekëve të Shqipërise per kryerjen e praktikes profesionale 3 mujore