OMK shpreh ngushellime dhe gatishmeri per te ndihmuar te lenduarit ne Shqiperi

Shtyp

I nderuari Dr. Fatmir Brahimaj,

Më lejo që së pari t'i shprehi ngushllimet e mia për viktimat e termetit, ndërkaqtë gjithë të lënduarve dhe të dëmtuarëve iu urojmë shërim sa më të shpejt.

Ju lutem, gjeni të bashkëlidhur Letrën mbështetëse për popullin dhe kolegët tonë nga Republika e Shqipërisë.

Kryetar, me dhimbshmëri, e bashkëndiej me Ju këtë fatkeqësi dhe për këtë më lejoni të shprehi gatishmërinë e plotë të komunitetit tonë mjekësor që për çkadë që ka nevojë komuniteti Juaj mjekësor dhe populli shqiptar në veçanti, të ofrojmë të gjitha kapacitetet tona në shërbimin Tuaj.

Urojmë që kjo fatkeqësi mos të përsëritet. 

Me solidaritet,

Dr. Pleurat Sejdiu,mr.Sci 
Oda e Mjekëve të Kosovës
Kosovo Doctors Chamber
tel. +383(0) 49 87 23 00
web: www.omk-rks.org

Letër mbështetëse për Republikën e Shqipërisë

UMSH - Te gjitha te drejtat e rezervuara