Njoftime

Shtyp

 

Per arsye transferimi te ambjeteve te UMSH-se, te gjitha sherbimet qe ofrohen nga ky institucion jane te pezulluara deri ne nje njoftim te dyte

 

Për të gjith studentët të cilët kanë përfunduar praktikën profesionale mund të paraqiten pranë Urdhërit të Mjekut  për regjistrimin e provimit të certifikimit  nga data. 15.03.2018 deri me datë 02.04.2018 

Lista e dokumenacionit qe duhet per regjistrim per provimin e shtetit.

Formular Aplikimi

Lista e Dokumentave per Provim

 

Njoftim:

Urdhri i Mjekeve te Shqiperise, Keshilli Kombetar nxjerr ne shitje dy makinat e tij qe ka ne perdorim:

Makina CITROEN C4 (Ngjyre Gri)

Viti i prodhimit 2008

Fuqia Motorike 1700

Makina Vollkswagen – Passat (Ngjyre e zeze)

Viti iI Prodhimit 2002

Fuqia Motorike 1900

Nese jeni te interesuar, kontaktoni ne kete numer telefoni per detaje te metejshme 042340592

 

Këshilli i Qarkut Elbasan, Shoqata “Për nje Shqipëri të Shëndetshme”, Qendra Spitalore Rajonale Elbasan”Xh.Kongoli”, Urdhëri i Mjekut–Këshilli Rajonal Elbasan, organizojnë në datë 30 Shtator 2017, ora 830 , në ambientet e hotel “Skampes” Elbasan, Konferencën me temë:

“Dita e Mjekësisë ne Qarkun Elbasan"
Qëllimi: Konferenca synon vlerësimin e bluzave të bardha në vite dhe nderim mjekëve të parë, në qarkun e Elbasanit.

Synon vleresimin e mjekëve dhe personelit mjeksor ndër vite të cilët kanë kontribuar dhe sakrifikuar për të shpëtuar jetë njërëzish.

Në këtë konferecë do të prezantohen tema që do të kenë në fokus rritjen e përmirësimit të shërbimit mjekësor, spitalor dhe ambulator.

 

Komisionet e provimit te Certifikimit per profesionistet e Shendetesise

Vendim Per rregulloren e organizimit te provimit te Certifikimit

Kerkese per anetaresim tek Urdhri i Mjekeve te Shqiperise - Keshillit Kombetar

Formular Vetedeklarimi per licensim/ri-licensim

Formular mbi sjelljen dhe performancen profesionale te mjekut

Lista e dokumentave për regjistrim provizor prane Urdhërit të Mjekëve të Shqipërise per kryerjen e praktikes profesionale 3 mujore

 

UMSH - Te gjitha te drejtat e rezervuara