Simpoziumi i 24-të i Dhomave të Mjekëve të Evropës Qëndrore dhe Lindore

Shtyp

Nga datat 15-16 Shtator 2017, në Lubjanë, Slloveni u zhvillua Simpoziumi i 24-të i Dhomave të Mjekëve të Evropës Qëndrore dhe Lindore - 24th Symposium of the Central and Eastern European Chambers/Associations of Physicians) 
Urdhri i Mjekeve të Shqipërisë u përfaqësua nga Dr. Fatmir Brahimaj – President i Urdhrit të Mjekëve të Shqipërisë; Dr. Tonin Frroku – Anëtar i Këshillit Kombëtar të UMSH-së / President i Këshillit Rajonal të UMSH-së, Qarku Lezhë dhe Dr. Festim Nasufi – Anëtar i Këshillit Kombëtar të UMSH-së / President i Këshillit Rajonal të UMSH-së, Qarku Berat.

Në këtë Simpozium u diskutua mbi:

Dhunën ndaj Mjekëve; 
Specializimi i Mjekëve;
Liçensimi dhe Edukimi në Vazhdim i Mjekëve;
Protokollet e trajtimit;

Te gjithë pjesëmarrësit në këtë Simpozium dolën me një deklaratë të përbashkët mbi DHUNËN NDAJ MJEKËVE

  

Resolution on Violence against physicians 

“Ljubljana Statement of the Central and Eastern European Chambers of Physicians”

"Deklarata e Lubjanes mbi Dhunen ndaj Mjekeve Shtator 2017"

 

UMSH - Te gjitha te drejtat e rezervuara